Privacy Policy

Cookies

På izaextensions.com använder vi så kallade cookies för att kunna utveckla och optimera webbplatsens funktioner och ha möjlighet att leverera en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Att innehållet ska bli mer relevant och förenkla för dig som besökare.

Kortfattat är cookie en liten textfil som skickas till och sparas på din dator eller mobil när du besöker vår webbplats, wrede.se. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära, så kallade session-cookies. Permanenta cookies lagras tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem. Session-cookies lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder cookies på izaextensions.com för att kunna:   

  • se information som besöksstatistik
  • se vilka operativsystem som används
  • se vilka webbläsare som används
  • se hur hur webbplatsen används av våra besökare


Som besökare hos izaextensions.com har du möjlighet att hindra användningen av cookies:

Vi använder inte cookies för att analysera hur du som person använder webbplatsen på individuell nivå. Cookien innehåller ingen personinformation, utan hjälper oss identifiera dig som en användare på webbplatsen. Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du enkelt stänga av, blockera och avlägsna lagrade cookies i din webbläsares inställningar. Då kommer inga cookies att lagras, men detta innebär även att du eventuellt inte kan använda vissa delar av izaextensions.com som avsett.

Integritetspolicy

I och med denna integritetspolicy så ansvarar IZA Extensions, org.nr. 559153-6874, för att dina personuppgifter behandlas på ett lagligt sätt enligt EU-Förordningen. General Data Protection Regulation (GDPR). Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på contact@izaextensions.com

Skydd av personuppgifter

IZA Extensions skyddar alltid dina personuppgifter med hjälp av tekniska och organisatoriska åtgärder samt säkerställer att behandlingen av dessa sker i enlighet med gällande lagstiftning.

När får IZA Extensions dina uppgifter?

IZA Extensions får dina personuppgifter när du väljer att genomföra ett köp eller signar upp dig på vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av uppgifter handlar det om?
Uppgifterna som berörs är kontaktinfo för att vi som företag skall kunna skicka våra ordrar samt upprätthålla nödvändig kontakt mer er som kund.

När använder vi dina uppgifter?
IZA Extensions kommer att behandla de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kunder på ett professionellt sätt men även då du genom samtycke låter oss behandla dina personuppgifter. När du lämnar samtycke till oss för att behandla dina personuppgifter så kommer du alltid att få information om vad det är du samtycker till. 

Vem har tillgång till dina uppgifter?
Dina personuppgifter används endast av behörig personal på IZA Extensions. Vi vill betona att vi inte lämnar ut några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner under några som helst omständigheter.

Dataportabilitet

Om du har samtyckt till att lämna dina personuppgifter till oss genom avtal så är det möjligt för dig att få tillbaka dessa om du vill, detta kallas för dataportabilitet och skall enligt GDPR vara en möjlighet för den som lämnat personuppgifter. Hör av dig till oss i så fall, så hjälper vi dig.

Köpvillkor:
För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos konsumentverket.Priser och villkor
Varje vara vi säljer i vår webbshop anges med ett pris som är inklusive moms. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter och under länken ”villkor” i kassan så kan du läsa om vad som gäller för vår betalningsmetod. 

Leverans

Hur lång leveranstiden är för det du har i din varukorg ser du när du gått till kassan och valt önskat leveranssätt. Leveranstiderna ligger på 1-3 vardagar beroende på lagerstatus. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning på grund av hög efterfrågan, lagerslut eller förseningar i produktionsledet.

Ångerrätt / retur
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, så har du rätt att ångra ditt köp genom att returnera din produkt inom 14 dagar från det att du antingen fick det hemlevererat eller hämtade ut det på ett postutlämningsställe. Du behöver inte ange någon anledning till att du returnerar din/dina varor men skicka oss gärna ett mail om du vill utnyttja din ångerrätt. Kunden står själv för returkostnaden men annars så återbetalar vi dig hela summan som du betalat för produkten/produkterna.

Garanti
Samtliga garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Olika varor har olika lång garantitid, vårt mål är att detta ska framgå ur produktbeskrivningen. Vi hjälper givetvis till med detta om du undrar så skicka ett mail till oss så förklarar vi mer. Privatkonsumenter har enligt konsumentköplagen rätt att reklamera en felaktig vara inom 6 månader från inköpsdatum.

Force Majeure
Om något inträffar som ligger utanför IZA Extensions kontroll, alltså något som inte rimligen kunnat gå att förutse så är detta en händelse som går att hänföra till force majeure som innebär att IZA Extensions befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Övrigt
IZA Extensions förbehåller sig rätten att ändra all information utan föregående avisering av någon form. Vid eventuell slutförsäljning eller om en produkt har utgått så har IZA Extensions rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Köpvillkor

Du som kund har rätt till 14 dagars returrätt. Varan skall returneras i oförändrat skick och i originalemballaget dvs. eventuell plombering på clips samt ponytails. IZA Extensions förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle saknas. Kunden står själv för returkostnader. Kontakta gärna oss på contact@izaextensions.com innan du skickar tillbaka produkten. Så snart vi har återfått varan så återbetalas dina pengar. På grund av hälso- och hygienskäl omfattas förseglade hygienprodukter av returrätten endast när plomberingen/förseglingen är intakt.

Har du klagomål?
Om du skulle ha några klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna dessa till landets tillsynsmyndighet. I Sverige är det Datainspektionen som ansvarar för uppföljning och tillsyn av oss och andra bolag som hanterar personuppgifter på den svenska marknaden.

Kontaktuppgifter:
Sverige: Datainspektionen
Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se 

Kontaktuppgifter till IZA Extensions
Har du frågor rörande vår hantering av dina personuppgifter eller vill du använda någon av dina rättigheter kopplade till hanteringen av personuppgifter? Kontakta oss gärna.

IZA Extensions
Kungsgatan 9D
41119 Göteborg
contact@izaextensions.com 

org.nr: 559153-6874